Corry Brandel als Presentatrice

Natuurlijk moet uw event, show, presentatie  of bijeenkomst een bijzondere ervaring worden voor uw gasten ! Professioneel maar met warmte en aandacht voor alle details... bij Corry Brandel bent u daarvoor aan het juiste adres!

Mode Shows

Al meer dan 20 jaar presenteert Corry Brandel mode- en bruidshows, tijdens grote evenementen, op tal van locaties of bij u individueel in de zaak. Zelfstandig of in samenwerking met gespecialiseerde modellenbureaus.

Vanuit haar ervaring en kennis van merken, trends, stoffen en dessins, besteedt Corry veel aandacht aan details. Zij stemt in overleg met u, haar informatie over de geshowde collectie zoveel mogelijk af op de interesse van uw klanten. Haar enthousiasme en betrokkenheid weet zij uitstekend op het publiek over te brengen. Corry Brandel presenteert mode- en bruidsshows door het hele land.

    

 

Bedrijfspresentaties

U bent op zoek naar iemand die op een enthousiaste en betrokken manier uw seminar, workshop of introductie van een nieuw product aan elkaar praat. Dan kunt u daar het beste Corry Brandel voor vragen. Het vermogen van haar om zich in zeer korte tijd in te werken in de specifieke materie, specialiteiten of eigenheden van uw organisatie, geeft de aanwezigen het gevoel dat Corry onderdeel is van uw organisatie. Dat warme wij-gevoel is een garantie dat het een geslaagde bijeenkomst wordt.

Ook bij de presentatie van uw nieuwe bedrijfsplan, jaarverslag of uw reorganisatie- of fusieplannen, kan Corry Brandel een stimulerende rol spelen. Met interactief vraag- en antwoordspel sluist zij management en personeel door de belangrijkste punten van uw plannen heen.